OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2021

19 september 2021
--:--:--

Datum objave: 16.4.2021

Rok za prijavo: 17.5.2021

Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2021

 

Obveščamo vas, da je odprt Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2021.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine, ki so v lokalnem javnem interesu iz sredstev proračuna Občine Škocjan v višini 5.000,00 EUR za naslednja področja:

A)     Investicijsko vzdrževanje objektov, ki so označeni kot javna infrastruktura na področju kulture ter objektov, ki se pretežno uporabljajo za kulturne dejavnosti, v višini 1.000,00 EUR.

B)     Varstvo in obnova naravne in kulturne dediščine(varovanje in ohranjanje naravne dediščineter varovanje in ohranjanje kulturnih spomenikov državnega in lokalnega pomena, ki so povezani z umetniško ustvarjalnostjo ali zgodovinsko in kulturno dediščino kraja), v višini 2.000,00 EUR.

C)     Programi za razvijanje oz. dvigovanje zavestio varstvu in ohranjanju naravne in kulturne dediščine, v višini 2.000,00 EUR.

Razpisno dokumentacijo je potrebno na naslov občine vložiti do vključno ponedeljka, 17. maja 2021.

Za dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom smo vam na voljo na sedežu občine ali preko telefona 07/38-46-307, kontaktna oseba: Mateja Robek Zaletelj ali preko e-pošte: mateja.robekzaletelj@obcina-skocjan.si.

 

Vse potrebne informacije v zvezi s tem javnim razpisom in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Letni program kulturea_leto_2021.pdf

 

 

Pravilnik o postopkih in merilih za vrednotenje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan (Uradni list RS, št. 47/12

 

Pravilnik o spremembah in dopolnitvah pravilnika o postopkih in merilih za vrednotenje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan (Uradni list RS, št. 61/21)

 

TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI