OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2018

19 september 2021
--:--:--

Datum objave: 28.3.2018

Rok za prijavo: 4.5.2018

 

Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2018

 

Obveščamo vas, da je odprt Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2018.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine, ki so v lokalnem javnem interesu iz sredstev proračuna Občine Škocjan v višini 5.000,00 EUR za naslednja področja:

A)    Investicijsko vzdrževanje objektov, ki so označeni kot javna infrastruktura na področju kulture ter objektov, ki se pretežno uporabljajo za kulturne dejavnosti.

B)     Varstvo in obnova naravne in kulturne dediščine(varovanje in ohranjanje naravne dediščineter varovanje in ohranjanje kulturnih spomenikov državnega in lokalnega pomena, ki so povezani z umetniško ustvarjalnostjo ali zgodovinsko in kulturno dediščino kraja).

C)    Programi za razvijanje oz. dvigovanje zavestio varstvu in ohranjanju naravne in kulturne dediščine.

 

Razpisno dokumentacijo je potrebno na naslov občine vložiti do vključno petka, 4. maja 2018.

 

Vse potrebne informacije v zvezi s tem javnim razpisom in prijavne obrazce najdete na spletni strani Občine Škocjan: www.obcina-skocjan.si  pod rubriko razpisi in odloki, razpisi.

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na sedežu občine ali preko telefona 07/38-46-307, kontaktna oseba: Blanka Matko ali preko e-pošte: blanka.matko@obcina-skocjan.si.

 

Poročilo o izvedbi javnega razpisa:

 
 


Priloge:

TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI