OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2013

19 september 2021
--:--:--

Datum objave: 8.3.2013

Rok za prijavo: 10.4.2013

Obveščamo vas, da je odprt Javni razpis za sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan v letu 2013.

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje programov varstva naravne in kulturne dediščine, ki so v lokalnem javnem interesu iz sredstev proračuna Občine Škocjan v višini 5.000,00 EUR za naslednja področja:

 

A)   Investicijsko vzdrževanje objektov, ki so označeni kot javna infrastruktura na področju kulture ter objektov, ki se pretežno uporabljajo za kulturne dejavnosti.

B)   Varstvo in obnova naravne in kulturne dediščine(varovanje in ohranjanje naravne dediščineter varovanje in ohranjanje kulturnih spomenikov državnega in lokalnega pomena, ki so povezani z umetniško ustvarjalnostjo ali zgodovinsko in kulturno dediščino kraja).

C)   Programi za razvijanje oz. dvigovanje zavestio varstvu in ohranjanju naravne in kulturne dediščine.

 

 

Razpisno dokumentacijo je potrebno na naslov občine vložiti do vključno 10. aprila 2013.

 

Za dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom smo vam na voljo na sedežu občine ali preko telefona 07/38-46-307 in 051/612-111, kontaktna oseba: Mateja Robek Zaletelj ali preko e-pošte: mateja.robekzaletelj@obcina-skocjan.si.

 

Vse potrebne informacije v zvezi s tem javnim razpisom in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

 

 

Pravilnik o postopkih in merilih za vrednotenje programov varstva naravne in kulturne dediščine v Občini Škocjan (Uradni list RS, št. 47/12

 Priloge:

TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI