OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Fotografski natečaj 2015

19 september 2021
--:--:--

Datum objave: 22.4.2015

Rok za prijavo: 8.6.2015

 

Občina Škocjan ob praznovanju občinskega paznika KNOBLEHARJEVO 2015 razpisuje fotografski natečaj na temo: »BOGASTVO NAŠIH POLJ«.

 

Ideja fotografskega natečaja je poskušati s svojimi fotoaparati ujeti v večnost in zapisati trenutke, motive, razglede in druge zanimivosti, značilnosti in lepote polj (njiv) v Občini Škocjan.

 

Organizator fotografskega natečaja je Občina Škocjan, Škocjan 67, 8275 Škocjan.

 

Namen fotografskega natečaja je obeležiti polja, njihovo lepoto ob cvetenju ali zorenju ter pobiranju pridelkov, v Občini Škocjan skozi fotografski objektiv. Fotografski natečaj je objavljen na spletni strani Občine Škocjan na naslovu: www.obcina-skocjan.si, pod rubriko novice ter razpisi in odloki (razpisi). Z oddajo prijavnice se šteje, da sodelujoči nepreklicno in brezpogojno sprejema pogoje fotografskega natečaja.

 

Na fotografski natečaj se lahko prijavijo tako ljubiteljski kot profesionalni fotografi avtorskih fotografij (v nadaljevanju avtor) vseh starosti.

 

Fotografije sprejemamo do vključno, ponedeljka 8. junija 2015. Fotografije naj bodo v digitalnem formatu JPG.

Velikost fotografij mora biti najmanj 1795 x 2705 pikslov in z resolucijo 300 dpi.

Fotografije morajo biti narejene v letu 2014 ali 2015. Fotografije, ki ne bodo ustrezale razpisu in fotografije, ki so že bile objavljene, bodo izločene iz natečaja.

Avtor/-ica lahko sodeluje z največ petimi (5-imi) črno-belimi ali barvnimi fotografijami, ki jih bo komisija ocenila posamično.

 

Izbrana poslana dela bodo razstavljena v času praznovanja občinskega praznika Občine Škocjan – KNOBLEHARJEVO 2015 ter objavljena na spletni strani Občine Škocjan (www.obcina-skocjan.si).

 

Razglasitev nagrajencev fotografskega natečaja bo v  petek, 3. julija 2015, na prireditvenem prostoru pred občinsko stavbo v okviru praznovanja praznika Občine Škocjan – KNOBLEHARJEVO 2015.

 

Več informacij o fotografskem natečaju Vam je na voljo v priponki.

 Priloge:

TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI