OBČINA
ŠKOCJAN

Miklavžev sejem 2017 - Povabilo k sodelovanju

18 december 2018
--:--:--

 

POVABILO K SODELOVANJU NA MIKLAVŽEVEM SEJEMU 2017

 

Prihaja veseli december in z njim Miklavžev sejem, ki ga v Škocjanu vsako leto organiziramo z namenom, da pomagamo svetemu Miklavžu in ostalim dobrim decembrskim možem, da lažje napolnijo svoj koš z izvirnimi darili. Tako želimo na sejmu predstaviti najrazličnejše izdelke domače in rokodelske obrti primerne za obdarovanje naših najbližjih. Občinska uprava si, kot organizator Miklavževega sejma, želi, da bi našim občanom ponudili široko in zanimivo ponudbo daril. Sejemsko dogajanje bomo popestrili še s kulturnim programom (nastop otrok, harmonikarjev, ljudskih pevcev…).

 

V ta namen vljudno vabimo k sodelovanju vse, ki so pripravljeni s svojo ponudbo obeležiti ta dan. Sejem se bo odvijal v torek, 5. decembra 2017, od 13. do predvidoma 19. ure, in sicer na prostem, na parkirišču pred Metelkovim domom.

Najemnina za uporabo prodajne stojnice znaša 10 EUR + DDV (za sejmarje, društva, obrtnike, ki nimajo sedeža dejavnosti v Občini Škocjan).

 

K obisku že v naprej lepo vabimo še vse vas, ki želite deliti del decembrskega vzdušja še s svojimi bližnjimi. Za otroke bomo organizirali ustvarjalne delavnice v sodelovanju z Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti, OI Novo mesto, Krajevno knjižnico Škocjan ter RIC Novo mesto. Obiskal pa nas bo tudi sam sveti Miklavž.

 

Lepo povabljeni vsi, ki želite, da bi skupaj ustvarili lepši dan. S sabo pripeljite še tiste, ki morebiti nimajo svojega prevoza, pa si želijo biti del tega druženja.

 

Občinska uprava

Priloge: