OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Brezplačni webinar 'Vsi padamo na dobre zgodbe'

14 junij 2021
--:--:--

13.5.2020

VSI PADAMO NA DOBRE ZGODBE


sreda, 27. maj 2020, ob 16.30

 

Obstaja več načinov, kako svojo zgodbo spraviti v medije. A v primerjavi s korporacijami, ki si lahko privoščijo dober PR in drage oglase, smo nevladne organizacije običajno prepuščene lastni iznajdljivosti. Mediji se bodo odzvali le na dobre zgodbe in v nevladnih organizacijah se jih skriva mnogo. Javnost lahko med tem dosegamo tudi preko drugih kanalov, a za vse načeloma velja enako – saj vsi »padamo« na dobre zgodbe.

 

Vsebina programa

Kaj je za medije dobra zgodba?
Najbolj pogoste napake pri komuniciranju z mediji
Zakaj to sploh potrebujemo?
Več javnosti - več načinov obveščanja
Vprašanja in odgovori na primeru vaše organizacije

 

Komu je izobraževanje namenjeno

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki v vaših organizacijah skrbite za obveščanje javnosti o vašem delu.

 

Kako se prijaviti

Webinar bo potekal preko računalniškega programa Zoom, povezavo boste tik pred dogodkom prejeli na svoj e-naslov.

Prijave so obvezne do petka, 22. junija 2020, preko prijavnice, ki jo najdete TUKAJ. (Pri 'Način potrditve prisotnosti na dogodku', prosimo, izberite 'na skupni listi prisotnosti')

Število mest je omejeno, saj želimo vsebino delavnice prilagoditi prav vašemu društvu/zavodu/organizaciji.

 

O predavateljici

Univ. dipl. novinarka Mirjana Martinović je poklicno pot začela na RTV Slovenija, po diplomi pa nadaljevala v rojstnem Novem mestu: pet let na tedanji radijski postaji Studio D in še deset pri regionalnem tedniku Dolenjski list. Nekaj let je bila tudi urednica spletnih portalov Lokalno.si in Dolenjskilist.si, sedaj pa je »prestopila« k nevladnikom in dela v Regijskem NVO centru.

 

O Akademiji NVO

Akademija NVO je serija izobraževanj, delavnic in usposabljanj, s katerimi krepimo veščine, ki jih potrebuje vsaka NVO. Teme so različne: finančno upravljanje, pridobivanje sredstev, komuniciranje, vključevanje v odločevalske procese itd,

Letos smo v okviru Akademije NVO izvedli delavnico Zaključni račun za leto 2019 in webinar o računovodskih »koronadilemah«, do konca junija pa bomo še dve: 'Se utapljate v svojem poslanstvu? Poiščimo rešilne jopiče v sistemskih rešitvah' in 'Koraki do uspeha na razpisih'.

Za natančne datume in vsebino spremljajte našo spletno stran www.nevladnik.si in fb stran Regijski NVO center JV Slovenije ter se prijavite na naše brezplačne e-novičke.


 TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI