OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Srečanje podjetnikov in obrtnikov Občine Škocjan 2018

22 september 2021
--:--:--

10.5.2018

 

SREČANJE PODJETNIKOV OBČINE ŠKOCJAN 2018

V četrtek, 10. maja 2018, smo v sklopu malega gospodarstva v Občini Škocjan organizirali srečanje podjetnikov, obrtnikov ter drugih pravnih oseb z dejavnostjo z namenom približevanja državnih in občinskih pomoči k lažjemu poslovanju in vodenju podjetja.

 

Občina Škocjan usmerja svoje aktivnosti k pridobivanju zaupanja podjetnikov, ter da bi s tem spodbudila boljše povezovanje med njimi. V občinsko glasilo smo dodali novo stran za podjetnike. Imamo oglasno desko pri vhodu v stavbo ter oblikovano bazo podatkov, s katero želimo pridobiti čim več elektronskih naslovov za obveščanje. Gre za informacije o brezplačnih delavnicah, izobraževanjih, obrazložitivah zakonov itd. V ta namen se povezujemo z zunanjimi institucijami – Obrtno zbornico Novo mesto in Razvojnim centrom Novo mesto.

 

Zahvaljujemo se direktorici Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto, gospe Emiliji Bratož za predstavitev in možnosti za sodelovanje z zbornico. Nadalje se za nagovor zahvaljujemo tudi gospodu Franciju Bratkoviču, direktorju Razvojnega centra Novo mesto ter še predstavnicama obeh organizacij gospe Bredi Koncilja, ter gospe Miljani Balaban.

 

Ob zaključku je župan Jože Kapler povedal, da je za vse potreben svoj čas. Torej naj nas ta čas, ki prihaja, poveže k skupnemu cilju in viziji vseh, ki živimo in ustvarjamo v občini za boljši jutri.  

 

Blanka Matko

Avtorica fotografij: Lidija Markelj

 

 

 

 

 lidija_markelj_02
lidija_markelj_04
lidija_markelj_05
lidija_markelj_06
TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI