OBČINA
ŠKOCJAN
KORONAVIRUS INFORMACIJE - Preberi več - Skrij obvestilo

Modrost in izkušnje ter krvodajalci jubilanti 2017

22 september 2021
--:--:--

2.7.2017

Srečanje starejših Modrost in izkušnje in krvodajalci jubilanti 2017

V sklopu Knobleharjevo 2017 smo ponovno organizirali srečanje Modrost in izkušnje. Povabili smo vse, ki so v letošnjem letu dopolnili 70. let in več.

 Srečanje smo pričeli  s sveto  mašo, ki jo je daroval gospod Janez Zaletel iz Šentvida pri Stični v sodelovanju z  domačim župnikom gospodom Tonetom Dularjem. Po maši pa smo nadaljevali druženje pod šotorom.

Tudi tokrat smo dokazali, da s skupnimi močmi lahko pripravimo za naše starejše prijetno druženje. Srečanje je  finančno omogočila občina Škocjan v sodelovanju s  Društvom upokojencev Škocjan, Karitas, Župnijo Škocjan, Krajevno organizacijo RK Bučka , Krajevno organizacijo RK Škocjan in OŠ Frana Metelka Škocjan. Za dobro hrano so tudi tokrat poskrbeli v kuhinji OŠ Frana Metelka Škocjan, za sladke priboljške pa prostovoljke, ki so napekle veliko dobrega peciva .  

V programu, ki ga je povezovala Marinka Cerinšek so sodelovali glasbeni učenci Tine Lenart, in sicer: Monika Gorenc, Špela Gorenc, Joško Andrejčič, Maruša Blatnik, Luka Lenart, Nika Lenart in Blaž Lenart. Zbrane sta pozdravila župan Jože Kapler in predsednik OZ RK Novo mesto Marjan Grahut. V sklopu programa smo tudi med starejšimi obdarili  s šopkom  najstarejša udeleženca, ki sta tokrat bila Alojzija Cvelbar iz Grmovelj in Alojz Radovan iz Hrvaškega  Broda.

V sklopu prireditve smo v sodelovanju med občino Škocjan in  OZ RK Novo mesto podelili priznanja krvodajalcem jubilantom.  Priznanja so podeljevali župan občine Škocjan Jože Kapler, predsednik OZ RK Novo mesto Marjan Grahut in iz Centra za transfuzijsko dejavnost Irena Pust. Tokratnih jubilantov je bilo 40. Med njimi so 5 x darovali kri: Sanela Buha, Renata Dulc, Vida Gros, Jaka Hočevar, Alenka Hrastar, Damjana Kolenc, Mojca Mrgole, Bojan Peterle, Branka Petkovšek, Aleš Praznik, Uroš Robida, Milena Rupar, Asti Škulj, Katja Tramte. 10 x so kri darovali Magdalena Hočevar, Stanislav Matko, Fani Matko, Rajko Zakšek. 15 x so kri darovali: Anica Deželan, Mitja Gros,  David Hočevar, Slobodan Manojlović, Dejan Oberč, Bojan Žabkar. 20 x sta kri darovala Matej Krmc in Jože Deželan. 25 x so kri darovali: Samo Čelesnik, Zdenka Komljanec, Marjan Šimc, Borut Vidrih, Jerneja Župan. 30 x je kri darovala Rozalija Povše. 35 x so kri darovali: Matej Krnc, Janez Oberč in Marjeta Tramte. 40 x je kri daroval Anton Bregar. 45 x je kri daroval Janez Škulj. 50 x sta kri darovala Matjaž Knafelj in Anton Tramte.

60 x je kri daroval Stanislav Cvelbar.

Hvala za vaša plemenita dejanja.

V imenu pripravljalnega odbora hvala vsem, ki ste tudi tokrat prispevali k dobremu skupnemu druženju. 

 

 

Zapisala: Gabrijela Kovač

 

 

 

 24_1_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_2_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_3_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_4_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_5_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_6_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_7_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_8_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_9_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_10_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
24_11_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
img_0805
img_0806
img_0811
24_11_modrost_in_izkusnje_in_podelitev_priznanj_krvodajalcem_knobleharjevo
TURIZEM

ZELIŠČARSKI CENTER JV SLOVENIJE
UREDITEV OBMOČJA OB RADULJI